ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ;

*

Οδηγίες Επιλογής και Συντήρησης

Αλουμίνιο: Η πρώτη ύλη της τελειότητας

• Το αλουμίνιο είναι σήμερα το πλέον ιδανικό υλικό για οικοδομικές εφαρμογές και αποτελεί τη βασική ύλη κατασκευής κουφωμάτων, αφού προτιμάται από το 75% των καταναλωτών.

• Το αλουμίνιο είναι μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή, τόσο στη χρήση, όσο και στο πέρασμα του χρόνου.

• Πρόκειται για υλικό υψηλής αισθητικής, προς χρήση τόσο σε μοντέρνες, όσο και σε παραδοσιακές κατασκευές.

energeiaka

Το έχουν ονομάσει "μαγικό" μέταλλο, "θαυματουργό" μέταλλο εξ αιτίας των χημικών και φυσικών ιδιοτήτων του αλλά και του τεράστιου εύρους των μηχανικών χαρακτηριστικών που είναι εφικτά με τα σύγχρονα κράματα αλουμινίου.

Μέταλλο με εξαιρετικά μεγάλο εύρος δυνατοτήτων, ιδιοτήτων, φυσικών χημικών και μηχανικών χαρακτηριστικών που επιδεικνύονται μέσα από μεγάλο αριθμό κραμάτων.

Ιστορία του αλουμινίου

Πρίν από 135 χρόνια, ο Ιούλιος Βερν, γράφοντας το "Από τη Γη στη Σελήνη" είχε χαρακτηρίσει το αλουμίνιο: "Aσπρο σαν το ασήμι και ελαφρό σαν το γυαλί..."

Στη στροφή της 3ης χιλιετίας, το αλουμίνιο συμπληρώνει πραγματική ζωή 160 ετών περίπου, ενώ βρίσκεται σε βιομηχανική κλίμακα παραγωγής για περίπου 100 χρόνια.

economy

ΜE ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΟΥ;

Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τους διάφορους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να αντικαταστήσετετα παλιά κουφώματα του σπιτιού σας, ανάλογα με το πώς εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες σας. Περνώντας από τη θεωρία στην πράξη, η απόφαση αντικατάστασης κουφωμάτων συνήθως προκύπτει από ορισμένα «σημάδια». Για παράδειγμα: εάν έχουν φθαρεί τα υπάρχοντα κουφώματα του σπιτιού, λόγω παλαιότητας, ή κακομεταχείρισης, πλήττεται -πέρα από την συνολική αισθητική τους- και η λειτουργικότητα, καθώς και το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν. Σε αυτή την περίπτωση, η αντικατάστασή τους κρίνεται τουλάχιστον απαραίτητη.

TOP