ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ;

*

Η εταιρία

Κριτήριο εμπιστοσύνης για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η εταιρία μας κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της να κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, χάρη στην ειλικρίνια, την υπευθυνότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας καθορίσαμε πρότυπα στις κατασκευές μας, διαθέσαμε ατέλειωτο χρόνο στην μελέτη της τεχνογνωσίας τους, καθώς και στην επιλογή των καλύτερων εξαρτημάτων της αγοράς.

Τολμήσαμε να επενδύσουμε σε τεχνικό εξοπλισμό και δώσαμε βάση στην εκπαίδευση του προσωπικού μας επενδύοντας και στον άνθρωπο. Εντάξαμε στην παραγωγή νέες τεχνολογίες με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού καταφέρνοντας έτσι να διασφαλίσουμε την ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος.

Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και πάνω απ' όλα η καθολική ενασχόληση και ατελείωτη διάθεση για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία μας έφεραν στην πρώτη γραμμή για καλύτερες και φερεγγυότερες προτάσεις - κατασκευές και after sales service.

Από την ίδρυσή μας συνεργαστήκαμε και συνεχίζουμε, με την μεγαλύτερη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, EUROPA profil Αλουμίνιο Α.Ε.Β.Ε. στον τομέα των υλικών και τεχνογνοσίας.

Η ανελιπής ενημέρωση και συνέπεια στις κατασκευές μας σύμφωνες με τα πρότυπα της EUROPA profil Αλουμίνιο Α.Ε.Β.Ε. είχαν ως αποτέλεσμα την πιστοποίησή μας απο τη εταιρία, απο το δεύτερο μόλις έτος ίδρυσής μας.

Η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες, ευρωπαϊκού κύρους στον χώρο των εξαρτημάτων, έδωσαν την τελική ώθηση στην ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των κατασκεύων μας.

Η εταιρία μας εδρεύει στην Κάλυμνο Δωδεκανήσου από το 2003, οπότε και ιδρύθηκε. Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.

ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

  • Γιατί τα προϊόντα που παράγουμε έχουν πιστοποίηση CE,είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα Ευρωπαικά πρότυπα και συνοδεύονται με Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.
  • Γιατί με τις προηγμένες προδιαγραφές παραγωγής που διαθέτουμε , είστε σίγουροι για την ποιόητα των κουφωμάτων που τοποθετήθηκαν.
  • Γιατί θα είμαστε δίπλα σας συμβουλευτικά,σε όποια τεχνογνωσία εφαρμογής χρειαστείτε.
  • Γιατί θα σας τα παραδώσουμε στο χώρο σας,ακριβώς στο χρόνο που συμφωνήσαμε.
  • Και γιατί όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ είναι πλήρως ανακυκλώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

TOP